Get the up-to-date palkkatodistus 2024 now

Get Form
palkkatodistus Preview on Page 1

Here's how it works

01. Edit your palkkalaskelma pohja online
01. Edit your palkkatodistus pohja online
Type text, add images, blackout confidential details, add comments, highlights and more.
02. Sign it in a few clicks
02. Sign it in a few clicks
Draw your signature, type it, upload its image, or use your mobile device as a signature pad.
03. Share your form with others
03. Share your form with others
Send palkkalaskelma pohja pdf via email, link, or fax. You can also download it, export it or print it out.

How to edit Palkkatodistus in PDF format online

Form edit decoration
9.5
Ease of Setup
DocHub User Ratings on G2
9.0
Ease of Use
DocHub User Ratings on G2

Adjusting documents with our extensive and user-friendly PDF editor is straightforward. Follow the instructions below to fill out Palkkatodistus online easily and quickly:

  1. Sign in to your account. Sign up with your credentials or create a free account to try the service prior to upgrading the subscription.
  2. Import a document. Drag and drop the file from your device or add it from other services, like Google Drive, OneDrive, Dropbox, or an external link.
  3. Edit Palkkatodistus. Effortlessly add and underline text, insert pictures, checkmarks, and icons, drop new fillable fields, and rearrange or remove pages from your document.
  4. Get the Palkkatodistus accomplished. Download your modified document, export it to the cloud, print it from the editor, or share it with others via a Shareable link or as an email attachment.

Take advantage of DocHub, the most straightforward editor to promptly handle your paperwork online!

See more palkkatodistus versions

We've got more versions of the palkkatodistus form. Select the right palkkatodistus version from the list and start editing it straight away!
Versions Form popularity Fillable & printable
2013 4 Satisfied (41 Votes)
be ready to get more

Complete this form in 5 minutes or less

Get form

Got questions?

We have answers to the most popular questions from our customers. If you can't find an answer to your question, please contact us.
Contact us
Jos työntekijä ei saa palkkalaskelmaa joka palkanmaksun yhteydessä, hänellä on oikeus pyynnöstä saada puuttuvat palkkalaskelmat. Jos työnantaja ei pyynnöstä huolimatta anna palkkalaskelmia, voi työsuojelutarkastaja työntekijän suostumuksella ryhtyä asiassa valvontatoimiin asiakirjojen saamiseksi.
Palkkatodistus on työnantajan antama kirjallinen todiste saamistasi palkoista ja muista palkkaa liittyvistä eristä. Tarvitsemme näitä tietoja, kun käsittelemme ansiopäivärahahakemustasi. Nykyisin työnantaja kuitenkin toimittaa nämä tiedot tulorekisteriin.
Jos työntekijä ei saa palkkalaskelmaa joka palkanmaksun yhteydessä, hänellä on oikeus pyynnöstä saada puuttuvat palkkalaskelmat. Jos työnantaja ei pyynnöstä huolimatta anna palkkalaskelmia, voi työsuojelutarkastaja työntekijän suostumuksella ryhtyä asiassa valvontatoimiin asiakirjojen saamiseksi.
Työnantaja on lain mukaan velvollinen palkanmaksun yhteydessä antamaan työntekijälle palkkalaskelman. Palkkalaskelmasta käytetään myös nimeä palkkatodistus, tai arkikielessä myös palkkakuitti.
Työnantajan on annettava jokaisen palkanmaksun yhteydessä työntekijälle palkkalaskelma. Palkkalaskelma on työntekijälle tärkeä asiakirja hänen hakiessaan esimerkiksi sosiaaliturvaetuuksia, kuten työttömyysturvaa. Palkkalaskelmasta on käytävä ilmi, mitä työntekijä on ansainnut palkanmaksukaudella.
be ready to get more

Complete this form in 5 minutes or less

Get form

People also ask

Palkkatodistus saadaan työnantajalta työsuhteen päättyessä tai lomautuksen alkaessa työttömyysetuutta varten. Palkkatodistuksesta tulee käydä ilmi niin sanottu vakiintunut palkkatulo vähintään 34 kalenteriviikolta. Palkkalaskelmaa voidaan käyttää palkkatodistuksena, jos siitä käy ilmi vaadittavat tiedot.
Palkkatodistuksessa ilmoitetaan poissaoloajalta maksettu palkka sekä vuosilomapalkan määrä. Lisäksi on ilmoitettava palkan peruste ja ajanjaksot. Sairauspäiväraha määräytyy yleensä verotuksessa vahvistettujen työtulojen perusteella, ei siis tämänhetkisten työtulojen mukaan.
Viisi vinkkiä palkkakuitin tarkistamiseen Palkka oikealle tilille. Katso ensin, että henkilötietosi ja pankkitilisi ovat oikein. Varmista, että peruspalkka on oikein. ... Tarkista työvuorolistan mukaiset lisät. ... Verot verokortin mukaan. ... Lomakorvaus pitämättömistä lomapäivistä
Työnantajasi antaa palkkatodistuksen työsuhteen päättyessä tai lomautuksen alussa, jotta voit hakea työttömyysetuutta. Myös tavalliset palkkakuittisi saattavat käydä sellaisenaan palkkatodistuksesta, mikäli niistä löytyvät kaikki tarvittavat tiedot.
Palkkatodistukseen vaadittavat tiedot Työnantajan on täytettävä palkkatodistukseen työsuhteen kesto, alkamis- ja loppumispäivämäärä, ammattisi sekä työnantajan yhteyshenkilö. Palkkatietojen lisäksi palkkatodistuksesta tulee näkyä maksetut lisät ja korvaukset, kuten lomakorvaukset.

palkkakuitti pohja